Gamba del Cap de Creus2019-01-08T13:42:51+00:00

ELS PRODUCTES DEL CAP DE CREUS

Des de la Confraria de Pescadors del Port de la Selva impulsem productes pesquers sota la denominació Cap de Creus. Amb la Gamba del Cap de Creus com a protagonista, la Confraria intervé a la subhasta com a un comprador més amb la voluntat de comercialitzar-la com a producte d’una molt alta qualitat gastronòmica.

Com servim els nostres productes

A la recerca de l’excel·lència en el procés de manipulació i conservació del producte fins al seu consum, des de la Confraria de Pescadors del Port de la Selva, hem treballat en els darrers anys amb pescadors i cuiners per crear el nostre mètode de treball. Aquest mètode consisteix a sotmetre el producte fresc (gambes, escamarlans, etc) recent arribat de les barques a un procés d’abatiment de temperatura que ultracongela el producte i que permet conservar totes les seves característiques organolèptiques fins arribar al seu consum.

Això ens permet oferir el millor preu de subhasta.

Al llarg de tot aquest procés no utilitzem cap additiu químic ni conservant, de manera que respectem la puresa i el sabor del producte que ve íntimament relacionat a la zona de pesca i a l’entorn privilegiat del Cap de Creus i del seu parc natural. D’aquí la denominació Cap de Creus que incorporem als nostres productes.

Qui pot comprar

Oferim els nostres productes a tothom, particulars i professionals.

Servim els nostres productes amb distribució pròpia, principalment a la província de Girona. Si sou distribuïdors o professionals d’altres zones podeu contactar amb nosaltres, per a més informació.

t 690 345 479 · comandes@cpportdelaselva.com

Deixin’s les seves dades i nosaltres li farem arribar les nostres millors ofertes

GAMBA DEL CAP DE CREUS

POP ROQUER DEL CAP DE CREUS

POP CUIT DEL CAP DE CREUS

ANXOVES DE LA CONFRARIA DE PESCADORS DEL PORT DE LA SELVA

BEN AVIAT PRESENTAREM NOUS PRODUCTES SOTA LA DENOMINACIÓ CAP DE CREUS

ESTABLIMENTS CERTIFICATS

Podeu trobar els nostres productes del Cap de Creus, als restaurants certificats per la Confraria de Pescadors del Port de la Selva. Que trobareu identificats amb l’adhesiu a la porta o la carta.

CONSERVES DEL REBOST DEL PESCADOR DEL PORT DE LA SELVA

ANXOVA

ANXOVA 12/25/50 /100 filets · ANXOVA AMB SAL

SEITÓ 

80 g. / 500 g.

BONÍTOL

225 g / 400 g

TONYINA

195 g.